Találatok az alábbira:

Tanévkezdő támogatás

Szerző: gilicze.reka on 2015/08/25
| 0

Idén is segítséget nyújt a rászoruló diákok iskolakezdésében a Magyar Református Szeretetszolgálat. A nehéz körülmények között élő családokhoz augusztus 29-től jutnak el a tanszereket tartalmazó csomagok határainkon innen és túl, összesen 3 M Ft értékben.

 

Csaknem 600 csomagot ad át a Magyar Református Szeretetszolgálat a rászoruló diákoknak, hogy támogassa a nehéz körülmények között élők iskolakezdését. A csomagok tartalmazzák a tanórákon nélkülözhetetlen eszközöket, így például füzetet, tollat, ceruzát, temperát, zsírkrétát, vonalzót, rajzlapot, ollót és gyurmát összesen 30 eszközt. Mindezek mellett a Szeretetszolgálat egyéb taneszközökkel és iskolatáskákkal is segíti a rászoruló diákokat, ehhez a programhoz még lehet csatlakozni, hiszen a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat szeptember első hetéig gyűjti a szervezet. Szegedtől Budapestig, Pápától Debrecenig országszerte 12 gyűjtőponton fogadják a határon túli és belföldi diákoknak szánt adományokat, valamint a Szeretetszolgálat programját pénzadománnyal is támogathatják.

 

Adományvonal

13600-as telefonszám 66-os kód hívása, 13600-as számra 66-os kód küldése üzenetben 250 forint támogatást jelent a rászoruló diákoknak.

Számlaszám

A 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámra is küldhetnek adomány Tanszer megjegyzéssel.

Csekk

Csekk kérhető a Magyar Református Szeretetszolgálat központi elérhetőségein.

 

Gyűjtőhelyek listája letölthető INNEN.

 

Intézmények összehasonlítása