Találatok az alábbira:

1%-os felajánlásával a Magyar Református Szeretetszolgálatot is támogathatja

Szerző: gilicze.reka on 2015/04/17
| 0

Adója 1%-ával támogassa az MRSZ Nyilas Misi Ösztöndíj Programját, hogy a tehetséges, ám rászoruló gyerekeket segíthessük!

15005-1-MRSZ-billboard-02
A tehetség kincs. Gyermekeink jövőjének kibontakoztatása pedig közös érdekünk, közös felelősségünk. Nem hagyhatjuk elveszni a tehetségeket csupán azért, mert szerény vagy lesújtó anyagi körülmények között kénytelenek élni! A Nyilas Misi Ösztöndíj Programunk célja, hogy olyan tehetséges, ám rászoruló gyerekeket támogassunk, akik valamiben kiemelkedők.

Az Magyar Református Szeretetszolgálat 2015. második felétől újragondolva, átszervezve, kibővítve és független szakmai zsűriztetés segítségével indítja el Nyilas Misi Ösztöndíj Programját! Ehhez kérjük az idén az Önök támogatását is!

A Nyilas Misi Ösztöndíj Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítunk magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló olyan tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Az ösztöndíjban részt vevő (kezdetben évente 100 diák) korcsoportja általános iskola 5. osztályától a végzős gimnazistáig terjed kb. 10-18 éves kor. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk ezzel az ifjúság számára tehetségük kibontakoztatásához, és céljaik eléréséhez. Lehet a pályázó sportoló vagy művész, kiváló matekos vagy leendő vegyész – a tehetséget fogjuk értékelni és támogatni!

ADÓSZÁM: 18196913-1-42

További információ a programról, a felajánlásról és letölthető nyilatkozat: www.legyenfolytatas.jobbadni.hu

 

Intézmények összehasonlítása