Találatok az alábbira:

Bogárréti mulatság Tiszafüreden

Szerző: gilicze.reka on 2016/06/08
| 0

A Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthona a Kerítésbontó Alapítvánnyal közösen az elmúlt évek hagyományait követve idén is megrendezte a BOGÁRRÉTI MULATSÁGot. 

Az alkalomról az intézmény összefoglalóját olvashatják az alábbiakban, a fényképes összefoglalót és az eredeti beszámolót ITT tekinthetik meg.

A mulatsággal együtt járó örömeinkben osztozni szerettünk volna ezért, több intézményt meghívtunk. Vendégeink között köszönthettük Juhász Zsófia Református Szeretetotthon Fogyatékosokat Ápoló és Gondozó Intézmény, Filadelfia Ház Fogyatékosokat Segítő Református Központ, Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló- Gondozó Központ és Dunaalmási Református Szeretetház Fogyatékosokat Ápoló- Gondozó Otthona képviseletét. A Bogárréti Mulatság az intézményünk gyermeknapi programja, mellyel gondozottjaink mindennapjait tesszük színesebbé. Programjainkat változatosan válogattuk össze, a délelőtt folyamán ügyességi és sportos akadályversenyen vehettek részt a vállalkozó szellemű csapatok. Feladataink között szerepelt: lekváros kenyérevő verseny, kvíz kérdések, lufi borotválás, célba dobás, találós kérdések, bibliai ismereti feladatok. Az állomáshelyeken szerzett jutalmakból pedig az intézményünk 80. születésnapjára kolléganőnk által készített festményt lehetett kirakni.

A gondozottak az akadályokat gördülékenyen és jókedvűen vették.Ebédre a megszokotthoz híven finom házias ízekben gazdag gulyáslevest, túrós és meggyes rétest fogyaszthattunk.A délutánt természetesen vidáman folytattuk a hangulat fokozását pedig meglepetésvendégünk az örök hangulatfelelős bohóc társaságában tettük. Meglepetés vendégünket a Kerítésbontó Alapítványnak ezúton is szeretnénk megköszönni. A program által rengeteg vicces játékkal és kis lufi kutyusokkal gyarapodtunk.

Mivel a mulatság 2016.05.25-én került megrendezésre így Tiszafüred városának challenge day programjában is részt tudtunk venni. Bodó Éva vezénylése alatt kellemes 15 perces tornagyakorlatokat végeztünk. Mindenki nevében mondhatjuk nagyon kellemes és hasznos 15 perc volt számunkra.Programunk zárásaként a Magyar Vöröskereszt tiszafüredi irodája által adományozott finom jégkrémet fogyasztottunk, kellemes zenehallgatással és közös táncolással.

Forrás:

http://szivarvanyhaz.zsoltar.hu/bogarreti-2016/

Intézmények összehasonlítása