Találatok az alábbira:

Gondozó munkatársat keres a Timótheus Református Támogató Szolgálat

Szerző: gilicze.reka on 2021/03/01
| 0

 

Pályázati felhívás

gondozó munkatárs munkakör betöltésére

A Magyarországi Református Egyház Diakóniai Iroda fenntartásában működő Timótheus Református Támogató Szolgálat pályázatot hirdet 1 fő gondozó munkatárs munkakör betöltésére, fogyatékos személyek célcsoportja körében személyi segítői feladatok ellátására.

Munkáltató neve: Magyarországi Református Egyház Diakóniai Iroda

Munkavégzés helye: Timótheus Református Támogató Szolgálat, 3530 Miskolc, Görgey A. u. 5.

Feladatellátás helye: A Timótheus Református Támogató Szolgálat ellátási területe, különösen Miskolc közigazgatási területe.

Munkarend és munkaidő: Kéthavi munkaidőkeret, heti 40 óra (napi 8 óra)

A szociális ellátás formája: alapszolgáltatás

A szociális ellátás típusa: támogató szolgáltatás

A szociális ellátás célcsoportja: fogyatékos személyek

Feladatok: A támogató szolgáltatást igénybe vevő személyek elérhető legmagasabb fokú önálló életvitelének támogatása a saját lakókörnyezeten belül és kívül nyújtott tevékenységekkel, a lakókörnyezeten kívüli szolgáltatásokkal való kapcsolat megteremtése által, igazodva az igénybe vevők egyéni, speciális szükségleteihez, így különösen:

  • gondozási feladatok ellátása,
  • háztartási segítségnyújtás,
  • felügyelet biztosítása lakókörnyezeten belül és kívül,
  • információnyújtás és tanácsadás.

Bérezés: Kjt. tábla szerint

Az ideális munkatárs: Felelősségteljes és megbízható, a problémákat időben felismeri és képes önállóan kezelni. Társas készségei és kompetenciái magas szintűek, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, empatikus és elfogadó szemléletű, a szolgáltatást igénybe vevőkkel és munkatársaival gördülékenyen együtt tud működni. Adminisztratív feladatait pontosan és határidőben elvégzi, a szolgáltatásnyújtással összefüggő célokat és feladatokat pontosan és világosan képes megfogalmazni az igénybe vevők és érdeklődők számára.

A munkakör betöltésének feltétele: 1/2000. (I. 7.) SZCSM rendelet 3. számú melléklete szerinti szakképesítés

– szociális gondozó és ápoló

– szociális szakgondozó

További feltétel:

  • cselekvőképesség
  • magyar állampolgárság

A munkakör betöltéshez előnyt jelent:

  • elvégzett támogató szolgálattal kapcsolatos gondozó munkatárs (személyi segítő) képzés
  • „B” kategóriás jogosítvány
  • hasonló munkakörben/területen szerzett tapasztalat

 

Amit kínálunk: Bejelentett, határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaviszony, stabil, barátságos és támogató légkörű munkahelyen.

Bővebb információ a munkakörrel kapcsolatban: Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és bővebb információhoz szeretne jutni, kérjük hétköznapokon 08:00-16:00 óra között keresse Óváriné Iván Mária intézményvezető asszonyt a +36-30-748-6263 telefonszámon.

Jelentkezés módja: Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, elektronikus úton küldje meg bemutatkozó levelét és a felhívásban szereplő feltételeket is tükröző szakmai önéletrajzát Óváriné Iván Mária intézményvezető asszony részére a timotheus.tamszolg@diakonia.hu e-mail címre. Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés határideje: A munkakör betöltéséig folyamatos.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázati anyag megküldésével Ön ráutaló magatartással kifejezett hozzájárulását adja pályázati anyagában feltüntetett személyes adatainak kezeléséhez. A személyes adatokat a hatályos adatvédelmi jogszabályokban foglalt rendelkezések betartásával a meghirdetett munkakör betöltésére irányuló kiválasztás céljából, a munkakör betöltéséig kezeljük, ezt követően személyes adatai külön hozzájárulás hiányában törlésre kerülnek.

A pályázati kiírás letölthető IDE kattintva.

 

Intézmények összehasonlítása