Találatok az alábbira:

Családi napot tartott Zalaszentbalázson a Nyugat-magyarországi Református Gyermekvédelmi Központ

Szerző: gilicze.reka on 2021/10/15
| 0
A Nyugat-magyarországi Református Gyermekvédelmi Központ Zala megyei Nevelőszülői Hálózata és az Összefogás a Nevelőcsaládokért Közhasznú Egyesület közös Családi napot tartott október elején Zalaszentbalázson a nevelőszülők és a családban nevelkedő gyermekek részére.
A kisebb gyermekeket bábszínház, játszóház, arcfestés illetve kézműves sarok, míg a nagyobbakat íjászat, lövészet illetve kvíz feladatokkal szórakoztatták. A felnőttek sem maradtak tétlenül, a nevelőcsaládok között főzőversenyt hirdettek. A bográcsokban töltött káposzta, pásztortarhonya, chilisbab és különböző pörköltek készültek. A délutánt terápiás kutya foglalkozás színesítette. A foglalkozás keretében a résztvevők megtapasztalhatták, ahogy a kutya előítéletek nélkül, feltétlen elfogadással viszonyul az emberek felé. Az interaktív bemutató révén a gyermekek egyre nagyon önbizalmat, önállóságot és támogatást élhettek meg.
Hálásan köszönjük a Zala megyében működő Összefogás a Nevelőcsaládokért Egyesület vezetőjének Nérelné Nagy Gabriella nevelőszülőknek az áldozatos, közösségépítő munkáját.

Intézmények összehasonlítása