Találatok az alábbira:

Látogatási és kijárási korlátozás intézményeinkben

Szerző: gilicze.reka on 2022/01/19
| 0

Január 19-től a Református Szeretetszolgálat fenntartásában működő egyes szakosított szociális ellátást nyújtó intézményekre vonatkozó látogatási és kijárási korlátozást rendelt el a szervezet.

A COVID-19 koronavírus járvány aktuális helyzete, az ellátást igénybe vevők és munkatársak védelme érdekében 2022. január 19-től kezdődő hatállyal február 28-ig, illetve visszavonásig a Református Szeretetszolgálat által fenntartott valamennyi bentlakásos szociális intézményben – ide nem értve a hajléktalan személyek átmeneti szállását és éjjeli menedékhelyét, valamint a szenvedélybetegek rehabilitációs intézményét – teljeskörű látogatási és kijárási tilalmat rendelt el a Czibere Károly, a Református Szeretetszolgálat főigazgatója.

“Azon fenti körbe tartozó intézmények, amelyek rendelkeznek érintésmentes látogatóhelyiséggel (külön légterű, üveg-, plexifalas elválasztása a látogatóknak és a látogatott személyeknek), a látogatást biztosíthatják, de kizárólag ezen helyiség használatával az intézményben hatályos látogatási rendbe foglaltak betartásával.

A teljeskörű látogatási és kijárási tilalomtól eltérni különös méltánylást igénylő esetben lehet az intézményvezető erre vonatkozó írásos engedélyével” – áll a fenntartói utasításban.

Ellátottaink és hozzátartozóik megértését és együttműködését kérjük!

Intézmények összehasonlítása