Találatok az alábbira:

Köszönet intézményeink munkatársainak

Szerző: gilicze.reka on 2022/02/04
| 0

A Református Szeretetszolgálat által fenntartott szociális intézményekben látogatási és kijárási korlátozást rendeltünk el, azonban a fokozott figyelem nem csak az ellátottakra és a hozzátartozókra vonatkozik, hiszen munkatársaink már csaknem két éve folyamatosan azon fáradoznak, hogy a legbiztonságosabb körülményeket nyújtsák lakóinknak.

Ezért rendszeres a szokásos maszkhasználat mellet a védőöltözet használata, folyamatos a fertőtlenítés és számos intézményünkben megoldották, hogy vagy érintkezésmentes látogatószobát hozzanak létre, vagy külön telefonvonallal, számítógépes online kapcsolattartási lehetőséggel biztosítsák a hozzátartozóknak azt, hogy szeretteikkel beszélhessenek. Intézményeinkben izolációs helyiségeket hoztak létre, ahol elkülönítetten, biztonságos körülmények között lehetnek a kórházból hazatérők, új beköltözők vagy a koronavírussal fertőzöttek. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy FFP2-es maszkokban pár óra is igazán kényelmetlen tud lenni, nemhogy egy teljes műszak, ráadásul védőruhával – és szükség esetén – arcvédő pajzzsal kiegészítve. Köszönjük intézményeink vezetőinek és munkatársainak, hogy hősiesen helyt állnak már két éve ebben a szolgálatban úgy, hogy közben ne változzon az ellátás színvonala! Hálásak vagyunk munkatársainknak, köszönjük!

A fényképek a biharkeresztesi Gondviselés Háza Református Idősek Otthonában készültek, amikor a Magyar Református Szeretetszolgálat maszkot, fertőtlenítőt és arcpajzsot adott át az intézménynek.

Intézmények összehasonlítása