Találatok az alábbira:

SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK AZ UKRAJNAI VÁLSÁGBAN

Szerző: gilicze.reka on 2022/02/24
| 0
Élelmiszer-szállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíti a Magyarországi Református Egyház szeretetszolgálata az ukrajnai háborútól szenvedőket. Már kora reggel útnak indított 800 kilogrammnyi élelmiszersegélyt a Magyar Református Szeretetszolgálat az ukrán-magyar határ felé.
A Magyar Református Szeretetszolgálat ezzel párhuzamosan országos adománygyűjtésbe kezdett a rászorulók megsegítésére. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához, de online is lehet adakozni az https://adomany.jobbadni.hu/kampanyok/38 oldalon keresztül, vagy akik közvetlen utalással segítenének, felajánlást küldhetnek a 10702019-85008898-51100005 (CIB) bankszámlaszámra. (A közlemény rovatba kérjük beírni: Nemzeti Összefogás)
Balog Zoltán és Fekete Károly református püspökök közben folyamatosan kapcsolatot tartanak a Kárpátaljai Református Egyházkerület püspökével, Zán Fábián Sándorral. Az egyházi vezetők arról biztosították a helyi közösséget, hogy amiben csak tudnak, segítenek. Hozzátették: imáikban hordozzák őket, és valamennyi, a fegyveres konfliktustól szenvedő embert, egyben közös imádságra buzdítottak a mielőbbi békéért.

Intézmények összehasonlítása