Találatok az alábbira:

Gondozó/ápoló munkatársat keresünk Zalalövőre

Szerző: gilicze.reka on 2022/03/29
| 0

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

GONDOZÓ/ÁPOLÓ MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE

 

A Református Szeretetszolgálat fenntartásában működő Zalamenti és Őrségi Református Alapszolgáltatási Intézmény pályázatot hirdet gondozó/ápoló munkakör betöltésére, idős személyek célcsoportja körében személyi házi segítségnyújtás feladatok ellátására.

Munkáltató neve: Református Szeretetszolgálat

Munkáltató székhelye: 1146 Budapest, Hungária körút 200.

Munkavégzés helye: Zalamenti és Őrségi Református Alapszolgáltatási Intézmény

Munkavégzés székhelye: 8999 Zalalövő, Kossuth út 4.

Feladatellátás helye: A Zalamenti és Őrségi Református Alapszolgáltatási Intézmény ellátási területe (Teskánd és Zalaháshágy települések területe)

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő (megbeszélés alapján 6 órás részmunkaidő is lehetséges)

Munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű munkaviszony

Munkarend és munkaidő: Általános munkarend (hétfő-csütörtök: 7.30-16.00, péntek: 7.30-13.30).

A szociális ellátás formája: Alapszolgáltatás

A szociális ellátás típusa: Házi segítségnyújtás

A szociális ellátás célcsoportja: idős személyek

Feladatok: A házi segítségnyújtást igénybe vevő személyek elérhető legmagasabb fokú önálló életvitelének támogatása a saját lakókörnyezeten belül, igazodva az igénybe vevők szükségleteihez, így különösen:

  • gondozási feladatok ellátása,
  • háztartási és háztartást pótló segítségnyújtás

A munkakör megnevezése és a feladatok meghatározása az irányadó szakmai rendelet szerinti szakképesítés alapján kerül megállapításra.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Az ideális munkatárs: Felelősségteljes és megbízható, a problémákat időben felismeri és képes önállóan kezelni. Társas készségei és kompetenciái magas szintűek, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, empatikus és elfogadó szemléletű, a szolgáltatást igénybe vevőkkel, hozzátartozókkal és a munkatársakkal gördülékenyen együtt tud működni. Adminisztratív feladatait pontosan és határidőben elvégzi, a szolgáltatásnyújtással összefüggő célokat és feladatokat pontosan és világosan képes megfogalmazni az igénybe vevők és érdeklődők számára.

A munkakör betöltésének feltétele: Az 1/2000. (I. 7.) SZCSM rendelet 3. számú melléklete szerinti szakképesítés vagy az előírt képzettség 3 éven belüli megszerzésére vonatkozó nyilatkozat

További feltétel:

  • cselekvőképesség,
  • magyar állampolgárság

A munkakör betöltéshez előnyt jelent: · „B” kategóriás jogosítvány, ellátási területen élő jelentkező

Amit kínálunk: Bejelentett, határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaviszony, stabil, barátságos és támogató légkörű munkahelyen.

A munkakör betöltésének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

Bővebb információ a munkakörrel kapcsolatban:

Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és bővebb információhoz szeretne jutni, kérjük hétköznapokon 08:00-16:00 óra között keresse Peténé Szanati Rita intézményvezető asszonyt a +36-30-235-97-75 telefonszámon.

Jelentkezés módja: Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, elektronikus úton küldje meg bemutatkozó levelét és a felhívásban szereplő feltételeket is tükröző szakmai önéletrajzát Peténé Szanati Rita intézményvezető asszony részére a szanati.rita@diakonia.hu e-mail címre.

Jelentkezés határideje: 2022. április 5.

A pályázatok elbírálásának időpontja: 2022. április 11.

Jelentkezés elbírálásának rendje: Minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot, azonban kizárólag a jelentkezési határidőn belül, a pályázati felhívásban megadott feltételeknek és a „Jelentkezés módja” bekezdésben leírtaknak maradéktalanul megfelelő pályázatok kerülnek elbírálásra. A kiválasztott pályázók egykörös személyes beszélgetésen vesznek részt. A pályázat eredményéről az interjúra behívott pályázókat tájékoztatjuk. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy kellő számú, vagy a meghatározott feltételeknek mindenben megfelelő jelentkező hiányában a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázati anyag megküldésével Ön ráutaló magatartással kifejezett hozzájárulását adja pályázati anyagában feltüntetett személyes adatainak kezeléséhez. A személyes adatokat a hatályos adatvédelmi jogszabályokban foglalt rendelkezések betartásával a meghirdetett munkakör betöltésére irányuló kiválasztás céljából, a munkakör betöltéséig kezeljük, ezt követően személyes adatai külön hozzájárulás hiányában törlésre kerülnek.

 

A pályázati kiírás letölthető IDE kattintva.

Intézmények összehasonlítása