click to enable zoom
keresés...
We didn't find any results
térkép megnyitása
Megtekintés Roadmap Satellite Hybrid Terrain Én helyzetem Teljes képernyő
Találatok az alábbira:

Gondviselés Háza Református Idősek Otthona

Nagy Sándor. u.11.,
add to favorites
6774

Intézmény bemutatása

Intézményünk 2004. december 15-én kapta meg működési engedélyét, s hálásak vagyunk Istennek, hogy azóta töretlenül fejlődve segíthetjük mind több területen az idős embereket és családtagjaikat.

A 49 férőhellyel, tiszta profilú idősek otthonaként indult intézményben mára 84 férőhelyen nyújtunk bentlakásos idősellátást, valamint szociális étkezés és 45 férőhelyen idősek és demensek nappali ellátása is igénybe vehető. Az idősek az ország egész területéről költözhetnek be az intézménybe, a nappali ellátást Biharkeresztes, Ártánd, Bedő, Mezőpeterd és Told települések lakói vehetik igénybe.

Az időseket 3 épületben látjuk el. A főépületben 28 db 1-3 ágyas, fürdőszobás apartmanban helyezzük el lakóinkat, a „Vendégház”-ban 1-4 ágyas szobákban 11 főnek, az újonnan kialakított demens részlegben, mely a „Reménység Háza” nevet viseli, 10 fő számára nyújtunk elhelyezést. Valamennyi épületrészben közösségi helyiségek állnak rendelkezésre, valamint 3 teakonyhát is kialakítottunk, melyeket a lakók önállóan is használhatnak. Valamennyi épületrészben rendszeres foglalkozások zajlanak, a szépen parkosított udvaron lakóink pihenhetnek, sétálhatnak, színházlátogatásokat, kirándulásokat, tóparti főzéseket szervezünk, melyeken bentlakók és a nappali ellátottak érdeklődésüknek és egészségi állapotuknak megfelelően vesznek részt. Vasárnap és hétköznapokon is tartunk istentiszteleteket és egyéb igei alkalmakat, melyeken részben a helyi gyülekezet lelkipásztorai szolgálnak.

Nagyon fontos számunkra, hogy az ellátás minden területén, a testi ápolásban, a lelkigondozásban, a programszervezésben és az étkezésben is magas színvonalon, az ellátottak és a hozzátartozók megelégedésére végezzük szolgálatunkat. Ugyanakkor azon igyekszünk, hogy a munkatársak kiegyensúlyozott körülmények között, jó légkörben, családbarát munkahelyen dolgozzanak nap, mint nap.

Hitvallásunk szerint szolgálatunkban, az idős emberek segítésében Isten munkatársai vagyunk.

Cím: Nagy Sándor. u.11.
Település:
Irányítószám: 4110
Ország: Magyarország
Megnyitás térképen
Property Id : 3029
Intézmény teljes neve: Gondviselés Háza Református Idősek Otthona
Fenntartó: Református Szeretetszolgálat
Alapítás éve: 2004
Honlap: http://gondviseleshaza.reformatus.hu/
Telefonszám: +36 54 541 094
E-mail: refgondviseleshaza kukac diakonia.hu

Intézmények összehasonlítása