Találatok az alábbira:

Lesz-e csoki a mennyországban? – 7. Meseköz Gyermekfoglalkoztató

Szerző: onkentes on 2014/05/14
| 0

mesekoz7Megtartották a Meseköz Gyermekfoglalkoztató 7. alkalmát, melyen a Narnia-sorozat utolsó, A végső ütközet véget ért című könyvet dolgozták fel a gyerekekkel.

Bábelőadással készültek a Meseköz Gyermekfoglalkoztatót szervező Református Szeretetszolgálat, valamint a Harmat Kiadó munkatársai és az önkéntesek a 7. találkozóra. A mostani gyermekfoglalkoztatón a Narnia-sorozat A végső ütközet véget ért című utolsó darabját dolgozták fel ily módon, hogy a gyerekek könnyebben megérthessék a történet lényegét. A fő mondanivaló az volt, hogy bár életünkben rengeteg dolog vesz minket körül, ez a világ mégis csupán az árnya annak, ami a mennyországban vár ránk. A gyerekek nevetve adtak hangot azon reményüknek, hogy mindez azt is jelenti, hogy a mennyországban sok-sok csoki vár rájuk.Az előadást követően játékokkal szórakoztatták a gyermekeket, majd volt kézműves foglalkozás is: tojástartóból készítettek színes kukacokat és virágokat.

Bábelőadással készültek a Meseköz Gyermekfoglalkoztatót szervező Református Szeretetszolgálat, valamint a Harmat Kiadó munkatársai és az önkéntesek a 7. találkozóra. A mostani gyermekfoglalkoztatón a Narnia-sorozat A végső ütközet véget ért című utolsó darabját dolgozták fel ily módon, hogy a gyerekek könnyebben megérthessék a történet lényegét. A fő mondanivaló az volt, hogy bár életünkben rengeteg dolog vesz minket körül, ez a világ mégis csupán az árnya annak, ami a mennyországban vár ránk. A gyerekek nevetve adtak hangot azon reményüknek, hogy mindez azt is jelenti, hogy a mennyországban sok-sok csoki vár rájuk.

Az előadást követően játékokkal szórakoztatták a gyermekeket, majd volt kézműves foglalkozás is: tojástartóból készítettek színes kukacokat és virágokat.

Intézmények összehasonlítása