Találatok az alábbira:

Ez az a nap! a Budapest Arénában

Szerző: gilicze.reka on 2015/05/12
| 0

Mintha csak néhány éve történt volna az, amikor az emberek Budapest legforgalmasabb utcáin vonultak végig Jézusért. Vagy a soron következő népstadionkerti és kisstadioni hálaadó és dicsőítő napok, ahol több tízezres tömeg vallási hovatartozástól függetlenül, Istent áldva tudott együtt ünnepelni és örülni. Majd minden évben az újabb és újabb Soul & Gospel fesztiválok, és a különböző méretű dicsőítő alkalmak.

Zenekarok, prédikátorok a világ minden tájáról, és persze számos magyar településről. Résztvevők 20-25 országból, a legkisebb falvaktól a legnagyobb városokig, kisgyerekektől egészen az idősekig. Misszió expók, gyermekprogramok, hálaadó estek, különböző stílusú koncertek, 24 órás dicsőítések, missziós körutak hazánkban és a külhonban, valamint konferenciák és szemináriumok. A felsorolást sokáig lehetne még folytatni, de talán jobb is, ha csak egyszerűen összefoglalom: Ez az a nap! Végiggondolni is nehéz azt a rengeteg élményt és történést, amelyet az elmúlt másfél évtizedben szereztünk a keresztény szervezet rendezvényein. A lista azonban folytatódik, ugyanis a 15. jubileumát ünneplő Ez az a nap! ismét rendkívüli programmal vár minden érdeklődőt és lelkileg megújulni vágyót a soron következő 2015-ös májusi eseményére.

A már hagyományosan a tavasz végén megszervezett nemzetközi és felekezetközi rendezvénynek ismét a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont május 30-án. Az Ez az a nap! stábja a korábbiakhoz hasonlóan idén is jól ismert, külföldi előadókat, és a keresztény körökben szinte mindenki által ismert hazai zenei szolgálókat hívott meg. Az est fő fellépője a népzenei elemekkel vegyített folk-indie stílusban alkotó Rend Collective Írországból. Az este egyik legjobban várt dicsőítő koncertjét az amerikai Bethel Music dicsőítő csapat adja. Fellép a Baptista Egyház gospel együttese: a Joy Gospel Music, valamint Pintér Béla, Csiszér László és még sokan mások.
Ajánljuk minden érdeklődőnek! Az eseményről bővebb információ a szervezők honlapján található: www.ezazanap.hu

Intézmények összehasonlítása