Találatok az alábbira:

„MERT ÖRÖKKÉ TART SZERETETE” – INTÉZMÉNYVEZETŐI CSENDESNAPOK RÉVFÖLÖPÖN

Szerző: szirak.sara on 2024/03/12
| 0

A Református Szeretetszolgálat intézményvezetői csendesnapot szervezett Révfülöpön március 11-12. között az Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban.

Az alkalom kezdetén Takács-Mohácsy Nikoletta lelkipásztor szolgált áhítattal Mózes harmadik könyvének hetedik fejezetének igeversei alapján. „Isten a legjobbat érdemli. Vajon oda tudom adni a legjobbat magamból, a szolgálatomból? Isten szeret bennünket. Ahogyan fontos neki a mező lilioma és az ég madara, úgy fontos vagy neki Te is” – helyezte a hallgatóság szívére.

Czibere Károly, a Református Szeretetszolgálat főigazgatója igei köszöntőjében a gondoskodó Isten-képéről beszélt: „Isten soha nem tud elfelejtkezni rólunk, mert át van ütve a tenyere a neveddel.”

A délután folyamán dr. Pulay Gyula tartott előadást, majd Birinyi Márk, a Református Szeretetszolgálat diakóniafejlesztési főigazgató-helyettes szervezett kötetlen programot.

Március 12-én, kedden reggel dr. Hafenscher Károly evangélikus lelkipásztor szolgált reggeli áhítattal a Róm 8, 31-39. igeversek alapján.

„Mi az Isten tenyerébe vagyunk vésve. Minden más elvész, de megmarad a hit, a remény, a szeretet. Az a szeretet, ahogyan az Istent megismertük a Krisztusban” – mondta.

A délelőtt folyamán Pótorné Ács Ágnes, Victor Dániel, Marton Józsefné Lívia intézményvezetők mutatkoztak be, és osztották meg életútjuknak, szolgálatuknak történetét.

A két napos együttlét – a séta, a kirándulás, az előadások, az áhítatok – lehetőséget biztosítottak a tartalmas együttlétre, a kikapcsolódásra, a beszélgetésre, a feltöltekezésre.

Hálásak vagyunk intézményvezetőink szolgálatáért, az együtt töltött időért, a szervezésért!

Mindezért egyedül Istené a dicsőség!

Intézmények összehasonlítása