click to enable zoom
keresés...
We didn't find any results
térkép megnyitása
Megtekintés Roadmap Satellite Hybrid Terrain Én helyzetem Teljes képernyő
Találatok az alábbira:

Betlehemi Csillag Tanoda

Intézmény bemutatása

“Amikor meglátták a csillagot, igen nagy volt az örömük.” (Máté 2, 10.)

A tanoda a Baktalórántházi járásban, de elsődlegesen az Ófehértón élő, hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, többnyire rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, vagy szegregátumokban/szegregációval veszélyeztetett területen élő tanulók felzárkózásának elősegítése, iskolai sikerességének növelése céljából jött létre 2024-ben. Korábban HEKS támogatással működött a szolgáltatás, mely igen nagy sikernek örvendett. A helyi közösség és a gyermekek támogatásának köszönhetően ebben az évben intézményesülhetett tanodánk.

A befogadás, elfogadás, a szeretetteljes légkör megteremtése a legfontosabb alapelveink közé tartoznak. A tanoda egyik fejlesztő foglalkozásának alapja a hittel való ismerkedés, mely a Lélek tükre foglalkozás nevet kapta és amelyet a helyi gyülekezet lelkipásztora tart. A bibliai történeteken keresztül a tanulók személyiségének, magatartásának formálása történik, miközben etikai értékeket, erkölcsi normákat adunk át számukra. A hit, a szeretet foglalkozásaink minden mozzanatát végigkíséri, melyet a tanoda munkatársai közvetítenek a gyermekek felé.

A tanodában folyó fejlesztést a szakmai vezetőn kívül két fő tanoda pedagógus és egy fő mentor végzi, akiknek munkáját a tanoda háziasszonya segíti. A tanoda kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy az gyermekbarát, a fejlődést támogató közösségi színtérré alakuljon, ahol jó lenni és a gyermekek számára melegséget, biztonságot nyújt. Ehhez minden feltételünk adott, az otthonosságot pedig a gyermekekkel közösen kialakított, szépített környezet biztosítja.

Cím: Alkotmány u. 24.
Település:
Irányítószám: 4558
Ország: Magyarország
Megnyitás térképen
Property Id : 6788
Intézmény teljes neve: Betlehemi Csillag Tanoda
Mobilszám: +36 30/426-0705
E-mail: ordogh.agnes@diakonia.hu

Intézmények összehasonlítása