Találatok az alábbira:

Szociális életpályamodell az idősügyben

Szerző: onkentes on 2014/05/27
| 0

Idősügyi műhelyt tartottak a Magyar Református Szeretetszolgálatnál.

A mintegy 20 fő részvételével zajló idősügyi műhelyen a református idősotthonok intézményvezetői, munkatársai vettek részt. A találkozó két fő témát ölelt fel. A megjelentek egyfelől tájékoztatást kaphattak a műhely vezetőjétől a szociális életpálya modellt kidolgozó munkacsoportok eddigi tevékenységéről, valamint a munkacsoportokon felmerült kérdésekhez tehettek javaslatokat a műhely résztvevői.Emellett megismerhették a módszertani és kormányhivatali ellenőrzések tapasztalatait a törvényes működés megteremtése érdekében. A műhely résztvevőinek lehetőségük volt megosztani az ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalataikat, kérdéseiket, melyekre választ is kaptak.Kb. 20-an voltunk, az országból mindenhonnan jöttek a ref. idősotthonkból.

A mintegy 20 fő részvételével zajló idősügyi műhelyen a református idősotthonok intézményvezetői, munkatársai vettek részt. A találkozó két fő témát ölelt fel. A megjelentek egyfelől tájékoztatást kaphattak a műhely vezetőjétől a szociális életpálya modellt kidolgozó munkacsoportok eddigi tevékenységéről, valamint a munkacsoportokon felmerült kérdésekhez tehettek javaslatokat a műhely résztvevői.

Emellett megismerhették a módszertani és kormányhivatali ellenőrzések tapasztalatait a törvényes működés megteremtése érdekében. A műhely résztvevőinek lehetőségük volt megosztani az ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalataikat, kérdéseiket, melyekre választ is kaptak.

Intézmények összehasonlítása